Spara pengar på enklast möjliga sätt


När det gäller dina pengar finns det två grundläggande metoder: defensiv eller offensiv.
I en defensiv finansieringsplan letar man efter sätt att spara pengar och minska utgifterna. Det är inriktat på att spara överallt där man kan, som att leta efter det billigaste mjölpriset, alltid släcka lyset i rum där man inte befinner sig, spara några kronor med kuponger. Sakta bygga upp ett välstånd.

Kolla in de artiklar som anges nedan för lite mer information om defensiv finansiell planering genom sparande och sparsamhet.

  1. Det finns bara 3 sätt att spara pengar
  2. Hur man sparar 600 000 kronor och förlänger livet med 10 år
  3. Spara pengar har inget med inkomst att göra
  4. Sparsamhet är bara första steget
  5. De bästa sparformerna
  6. 5 sätt att spara pengar på sommaren
  7. Anledningen till att bara använda kontanter
  8. Lär dig då hur du gör för att automatiskt spara pengarInte bara spara, tjäna pengar också !

Fokusera inte enbart på att spara pengar. Se till att lära dig nya sätt att tjäna pengar. Annars kommer din ekonomiska situation kommer aldrig att förändras. Det är inte bara mer tidseffektivt utan det leder också till en bättre livsstil.

Obs: en miljardär blev inte så rik på grund av att han drack vatten till lunch. Spara pengar är bara det korta perspektivet, men det är ett viktigt första steg till ekonomiskt oberoende.

Men om du är skuldsatt så är det första du ska göra att läsa vår gratis handledning, som förklarar hur du kan bli skuldfri. Att spara pengar är meningslöst om du förlorar dina besparingar på låneräntorna.

 

Spara pengar kategorier