Det perfekta sättet att tjäna pengar

 

Det finns ett gammalt uttryck som sammanfattar väldigt bra varför vissa personer bara arbetar lite men tjänar mycket.

"De fattiga arbetar för sina pengar, de rika låter pengarna arbeta för dem."

Därför är den här artikeln kommer att förklara att det bästa sättet att tjäna pengar är genom en passiv och enkelt kopierad affärsmodell. Om en affärsmodell enkelt kan göras om och om igen och samtidigt ger en passiv inkomst, så är det perfekt och du får mest möjligt ut av minst möjligt arbete för de minst.

Så, det viktigaste först - vad är en "passiv" inkomst?

Passiv inkomst

En passiv inkomst är en inkomst som fortsätter att komma trots att arbetet utfördes endast en gång. Gör något en gång, få betalt kontinuerligt. Till exempel kommer att sätta en miljon kronor i ett bankkonto ge dig en passiv inkomst på cirka 30 000 kronor per år eller mer genom ränta. Du behöver inte göra någonting efter att pengarna har blivit insatta på banken - inkomsten är passiv.

Dessvärre är en helt passiv inkomst näst intill omöjligt att hitta. Men ju närmare man kan komma, desto bättre. En plan som fortsätter att betala av på obestämd tid för en minimal mängd av arbete är din bästa affär. Exempel listas i slutet av den här sidan.

Alla dessa idéer kommer att diskuteras mer i detalj senare, men det räcker med att säga att det finns många sätt att tjäna pengar nästan alltid för en begränsad mängd arbete. Denna passiva strategi innebär att du får tillbaka mesta möjliga av varje minut av arbete.

Men den bästa affärsmodellen handlar inte bara om att vara passiv. Det måste också vara lätt kopieras.

Kopiera framgång

Förutom att bilda en passiv inkomst, det bästa sättet att tjäna pengar måste också vara lätt kopieras. Anledningen är enkel: om du kan enkelt replikera en passiv inkomstkälla finns det ingen gräns för hur mycket du kan tjäna.

Till exempel, om du kan bygga en webbplats på två veckor som kommer att tjäna 25 kronor per dag på obestämd tid, och sedan bygger 19 till sådana sidor så kommer du inom ett år att tjäna 500 kronor om dagen. Helt passivt. Du kan alltså sluta bygga hemsidor och du kommer fortfarande att tjäna 500 kronor om dagen. Inkomster behöver då inte vara så stor så länge den är enkel att kopiera.

Exempel på inkomster som lätt kan kopieras och är passiva:

  • Hyra ut lägenheter
  • Göra en hemsidor
  • Ge ut en bok/CD
  • MLM - Nätverksmarknadsföring
  • Utdelningsaktier
  • Bankränta

Naturligtvis är inte alla dessa idéer helt passiva, utan vissa kan kräva en del underhåll med tiden. Men med tanke på hur lite du kommer behöva jobba efter att de passiva inkomsterna är igång så är det värt det.

Kom bara ihåg att det bästa sättet att tjäna pengar är en passiv och enkelt kopierad affärsmodell. Låt dig inte fångas upp i det traditionella tänkandet - att tänka annorlunda kan drastiskt förändra din ekonomiska framtid till det bättre.

Spara pengar kategorier