Gratis saker

 

Låna bil utan kostnad

Företaget Hertz Freerider erbjuder dig att låna en fulltankad bil utan kostnad.
Enda kraven är att du är svensk medborgare och har haft körtkort i minst ett år.
Hertz är en biluthyrningsfirma med drygt 150 kontor runt om i Sverige. Och av olika anledningar så behöver de förflytta sina bilar mellan uthyrningskontoren. Det kan göras på två sätt. Antingen så anlitar dem ett transportföretag eller så körs bilarna till respektiva station av privatpersoner.
Genom att låta privatpersoner köra bilarna kostnadsfritt till plats istället för att skicka dem på frakt kan Hertz spara väldigt mycket pengar
Men det gör ju även du i.o.m att du inte behöver betala för något.
Det flesta transferkörningarna går till och från Stockholm, Göteborg och Malmö, men det händer ofta att dem behöver transportera bilar mellan andra orter också.

Gratis program till datorn

Datortidningen PC FÖR ALLA har på sin hemsida laddat hundratals av gratis program. Allt från antivirus och program hjälper dig att hålla datorn i trimm till gratis datorspel för barnen. Alla program är testade av tidningen och således fungerande och garanterat virusfria.

PC FÖR ALLAs samling gratisprogram

 

Gratis officekurs

Har du kanske precis laddat hem en gratisversion av Office eller nyligen inhandlat Officepaketet. Då är det inte alltid så lätt i början när man testar något nytt. PC FÖR ALLA har återigen varit så hyggliga att dem har lagt upp en gratis kurs i Office så att alla ska ha möjligheten att lära sig snabbt och enkelt. Klicka på länken och gå sedan längst ner på sidan och klicka på "Jag vill lära mig Office".

Gratis kurs i Microsoft Office

 

Studentrabatter

Som student kan det vara extra viktigt att hela tiden försöka hitta möjligheter att spara pengar. Eftersom man kanske inte har så mycket pengar. Då passar det perfekt med att få lite studentrabatt. Med Mecenatkortet och CSN-kortet kan du på många ställen få studentrabatt, men det gäller ju också att hitta dessa ställen. Det är här studentrabattkartan.se kommer in i bilden. Ted Valentin har skapat en väldigt praktisk kartsida där man kan se vilka studentrabatter som finns i det område som man bor i. Och också se vilka recensioner andra personer har skrivit om dem.

Studenrabattkartan.se

Spara pengar kategorier